Díjnyertes az Acronis

2011.05.30. 16:06 Codra

2011 május 26-án az Acronis Backup & Recovery Server for Windows lett a győztese a VirtualizationAdmin.com Readers’ Choice Awards-nak (Olvasók Választása Díj) a „Mentési és Helyreállítási” kategóriában. Magasan megelőzte az őt követő 2. helyezet CA ARCserve Backup-ot és a 3.helyezet Quest vReplicator-t.

Eredmények:

  1. Acronis Backup & Recovery Server for Windows 28%
  2. CA ARCserve Backup 13%
  3. Quest vReplicator 12%
  4. PHD Virtual Backup 10%
  5. NetApp Syncsort Integrated Backup 8%
  6. Double-Take GeoCluster 5%
  7. ShadowProtect Server Edition 4%
  8. Quest NetVault: Backup 2%
  9. Továbbiak 18%
 

„Readers’ Choice Awards lehetővé teszi oldalunk látogatói számára, hogy arra a termékre szavazzanak, mely szerintük kategóriájában a legjobb,” mondta Sean Buttigieg, a VirtualizationAdmin.com vezetője. „VirtualizationAdmin.com felhasználói a maguk területén szakemberek, akik különböző munkahelyi virtualizációs megoldásokkal találkoznak. A díj a kiválóságnak egyfajta jele, legfőbb elismerés a versenytárs termékekkel szemben.”

VirtualizationAdmin.com kéthavonta végez felmérést, hogy felkutassák mely terméket részesítik előnyben a rendszergazdák a 3rd party megoldások kategóriájában a virtuális környezetben. Az eredményt kizárólag a látogatók szavazatai  alakítják ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr322988529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása