Tökéletesebb hangzás a Sibelius felhasználóknak

2011.06.10. 12:04 Codra

Az Avid digitális audio és video technológiáját világszerte a legtöbbet lehet hallani, látni. Ezt használják a legrangosabb díjnyertes játékfilmek, mint például az Avatar, zenei felvételek, tévéműsorok, élő koncertek. A piacvezető M-Audio által gyártott USB audió interfész nagyszerű hanghűséget biztosít a Sibelius felhasználók számára - és egyszerű, megfizethető belépést a Pro Tools világába.

Jó oka van annak, amiért az M-Audio Fast Track tökéletes kelléke a Sibelius kedvelőknek.
Először is, a legtöbb tipikus számítógépes hangkártya nem kínál ugyanolyan hanghűséget és teljesítményt, mint amilyet egy professzionális audiointerfész. Éppen ezért készítette el az M-Audio a Fast Track profi eszközt, amely rendkívüli módon feljavítja a számítógépes audiók – beleértve a Sibelius – hangminőségét. Egyszerűen csatlakoztassa egy szabvány USB-kábel segítségével a Fast Tracket számítógépéhez, majd csatlakoztassa a hangszórókat a Fast Trackhez. Hallani fogja az össze apró árnyalatot a zenében, melyet eddig még nem hallhatott, pedig eddig is voltak.
A Fast Track felület a legegyszerűbb módja annak is, hogy belépjen a Pro Tools izgalmas világába – a stúdió-szabvány zenei eszközt a világ legjobb művészei használják zene rögzítéshez és gyártáshoz. A Fast Track minden új Pro Tools M-Powered™ Essentialt tartalmaz, egy ésszerű verzió, melyet olyan egyszerű használni, hogy akár pár perc alatt elkészíthet új számokat. Ha még többet szeretne, akkor egyszerűen frissíthet a Pro Tools M-Powerdre, így még több funkcióhoz hozzáférhet.

Amennyiben zenéjét magasabb szintre szeretné emelni, a Fast Track professzionális minőségű hangot és hozzáférést biztosít a Pro Tools szoftverhez.

Fast Track jellemzői:

  • tartalmazza a Pro Tools M-Powered Essential felvevő szoftvert
  • 2-in, 2-out audiointerfész
  • kompatibilis a legtöbb felvevő szoftverrel, beleértve a Sibeliust és a Pro Tools M-powered 8-at
  • 24-bit/48kHz professzionális hangminőség
  • plug-and play USB csatlakozás (USB 2.0 kompatibilis)
  • XLR mikrofon bemenet gain kontrollal és 48V-os fantomtáppal
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr742988539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása