Avid és Pinnacle Studio 15 újításai, frissítési verziói

2011.05.19. 11:16 Codra

A Pinnacle Studio™ HD v.15 család frissíti a legnépszerűbb fogyasztói videó szerkesztő szoftvert* további funkciókkal, nagyobb teljesítménnyel és hatalmas effekt gyűjteménnyel, ami segít szabadjára engednie a fantáziáját.

Pinnacle Studio™ HD Ultimate v.15 Frissítéssel egyszerűen, profik módjára szerkeszthet videókat. Az intuitív új funkciókkal, a rendkívüli sebességével, több mint 2000 effektjével és további lehetőségeivel lenyűgözheti közönségét. A Pinnacle Studio™ HD Ultimate Collection v.15 Frissítés további kiegészítéseket tartalmaz, beleértve több Red Giant plug-int profi effektekkel és szűrőkkel.

* Forrás: Az NPD Group / Retail Tracking Service / Consumer videoszerkesztő (augusztus 2009 és július 2010) - USA.

Lássuk, hogy mik is a Studio 15 újdonságai:

• Archive/Restore funkció – másolatot készít a projekt valamennyi adatáról egy helyre, az azonnali visszaállítás érdekében

• DivX Plus HD (.MKV) támogatás – exportálja projektjeit a manapság leginkább közkedvelt média exchange formátumba

• Több AVCHD támogatás – könnyen importálhat és exportálhat fájlokat a népszerű AVCHD kamerák által használt formátumokban

• Intel Media SDK integráció- nagyobb teljesítmény a legújabb generációs Intel processzorokkal

• Új hozzáadott értékek:

- Hollywood FX Volumes 1–3: több mint 1000 átmenet és effektek

- Premium Pack Volume 2: 54 DVD menü sablon, 81 cím és 79 hangeffekt, különböző témákban*

- Creative Pack Volume 1: 32 DVD menü, 91 montázs sablon, és 28 cím, különböző témákban**

- Professzionális effektek a díjnyertes vizuális-effektekkel foglalkozó cégtől, a Red Gianttől

 

* Csak a Pinnacle Studio Ultimate és a Studio Ultimate Collectionben.

** Csak a Pinnacle Studio Ultimate Collectionben.

 

Ha úgy érzi, hogy komolyabb szinten szeretne videót szerkeszteni, akkor válassza az Avid Studiot (illetve Avid Studio Frissítést). A részletes oktatási anyagával, fotó és videó korrekciós eszközeivel, hatékony média könyvtárával, korlátlan idővonal sávjaival és effektjeivel az Avid Studio programcsomagja lehetővé teszi, hogy profi szintű, kifinomult filmeket és multimédiás megjelenéseket készítsen. Több mint 400.000 Ft értékű professzionális hozzáadott értékével szinte korlátlan lehetőséget kínál videói tökéletesítéséhez (kézremegés korrekció, torzítások és effektek, Dolby® Digital 5.1 surround hang hozzáadása, stb.).

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr152988525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása