Megérkezett az Új VideoStudio Pro X4

2011.02.24. 17:18 Codra

A Corel is elindul a 3D felé, az Új VideoStudio Pro X4 szoftverében a 3D-s animációk és 3D-s filmek készítésének terén  van a legnagyobb újítás. Mindehhez plusz 3D szemüveget is adnak, csak hogy teljes legyen az élmény.   Természetesen más téren is kerültek jelentős újítások és fejlesztések a programba, mint például a fotószerkesztő funkcióknál.

Egyik látványos újítás a Time-Lapse , amivel akár meglévő képeinkből elkészíthetünk egy teljes naplementét, ami jól jöhet akár egy házeladásnál , mert csalogatóvá teszi az ablakból elénk táruló panorámát.

Gyökeres változásaiba tartozik az Új VideoStudio X4-nek az úgynevezett StopMotion Animation, azaz egy új funkció, amivel elkészíthetjük saját animációnkat, kedvenc játékfiguránkról vagy bármiről képkockánként.

Példa....:

 

Nem csak funkcióbeli újdonságokkal találkozhatunk, hanem maga a Corel VideoStudio Pro X4 munkafelülete is át lett szabva, flexibilisebb méretezési és használati lehetőségek, akár 2 monitoros rendszerben.

Plusz szolgáltatásként az új Corel szoftverben becsomagolhatjuk (tömöríthetjük) készülőben lévő videónkat kép és hang szerint egy mappába a WinZip adatmentő szoftverrel, így könnyen folytathatjuk művünket akár más gépen máshol.

Könnyedén készíthetünk 2D-s grafikáinkból 3D-s animációt is, amit az ajándék 3D-s szemüveggel élvezhetünk , majd megoszthatjuk ezt barátainkkal, családtagjainkkal kedvenc közösségi oldalainkon.

 

Így az elején csak annyit mondhatunk, hogy nagy változásokon ment át ez az új verzió az előző Corel Video StudioPro X3-hoz képest. Videók és segédletek minden csatornánk elérhetőek, a könnyebb és gördülékenyebb használatértde biztosan tartogat még meglepetéseket , amiket használat során tapasztalhatunk majd.

 

Bővebb információ a termékről itt >>>>

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr322988503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása