Miért pont Xara Designer Pro 7?

2011.06.02. 14:57 Codra

A napokban megjelent új Xara Designer Pro 7 és Xara Photo & Graphic Designer 7 szoftverek már most kapósak weboldal készítők, grafikusok és dizájn tervezők között egyaránt. A Xara két grafikus szoftverét is frissítette; egy időben került a nyilvánosság elé, azonos 7-es verzió számmal, csak apró eltéréssel a névben, így jogosan merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a két szoftver között? (az árán kívül).

A lentiekben kiemelve az új és továbbfejlesztett funkciókat, azt is megmutatjuk, melyik csomag mit tartalmaz és mit nem. A Xara Designer Pro 7 a Xara portfóliójában a legkomplexebb szoftver, mondhatjuk a Xara  Zászlós hajója. Magába foglalja számos különálló Xara szoftver fő tulajdonságait és plusz egyedi eszközöket is tartalmaz.

A fentiek alapján láthatjuk, hogy mik azok a funkciók, eszközök, lehetőségek, amik csak a Xara Designer Pro 7 szoftverben találhatók meg. Ezek alapján máris könnyebben eldönthetjük szükségünk van-e erre a tudásra vagy sem. Természetesen ha még ez is bőven több, mint amire használni szeretnénk, a Xara-nak vannak külön specifikált szoftverei, mint Xara Web Designer 7, azon belül is Premium kategória extra elemekkel, vagy Xara 3D Maker és MenuMaker.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr152988532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása