ACDSee Pro 4 képnézegetőjéről

2011.04.29. 11:31 Codra

Ezúttal az ACDSee Pro 4 képnézegetőjének lehetőségeivel ismerkedhet meg.

 
Fotóit bámulatos sebességgel, igényei szerint tekintheti meg az ACDSee Pro 4-gyel. A nézet mód testreszabásával a képek teljes méretükben láthatók, így a legapróbb részletekig megvizsgálhatja. Az ACDSee Pro 4 JPEG-től a RAW formátumig a kívánt módon jeleníti meg képeit, hihetetlen gyorsasággal.

Kerüljön közelebb képeihez.Tanulmányozza őket a rendelkezésére álló eszközarzenállal: Zoom, Navigátor, Nagyító, Hisztogram.

Rendezze képeit miközben visszanézi őket. Kategorizálhatja, minősítheti és szerkesztheti a metaadatokat a nézegető oldalon.

ACDSee Pro 4 több mint 100 különböző fájlformátumot támogat, az új fényképezőgépek által használt RAW formátumot beleértve.

 

Gyorsan ugrálhat a képek között a „filmstrip”, azaz a filmszalag segítségével, miközben pontosan követhető, hogy melyik nagy fájlcsoportban van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr622988519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása