iPad alkalmazások kihasználása Bamboo Stylus-al!

2011.04.27. 16:32 Codra

A Wacom bejelentette legújabb fejlesztését a Bamboo Stylust. Kivételesen nem digitalizáló tábláról van szó, hanem egy nagyon elegáns tollról iPad és hasonló tabletekhez. Vége a tapizós, maszatolós időszaknak. Jegyzetelhetünk, vázlatokat és skicceket készíthetünk kedvenc tablet eszközünkön gyorsan ,akár csak papíron hagyományos tollal.

Az iPad és más tabletek, mint a Samsung Galaxi Tab,  érintőképernyős technológiával rendelkeznek.  A Bamboo Stylus lehetővé teszi, hogy iPad-ját úgy használja, mint egy jegyzet könyvet. Firkáljon, rajzoljon, készítsen kézzel írt feljegyzéseket és élje ki kreativitását. A Bamboo Stylus toll együttműködik számos alkalmazással, amiket így tökéletesen kihasználhat iPad-jén.

Néhány  ezekből:

Sketchbook Pro

Vázlatfüzet alkamazás, ami jó megoldás, ha hirtelen kell megrajzolnunk valamit

 

Jegyzetelés

Penultimate alkalmazás, nagyszerű digitális írás rögzítésre, jegyzetelhetünk vele a Bamboo Stylussal együtt úgy, mint egy papírra és lementhetjük, azonnal, digitálisan

Good Reader

Dokumentumok és fájlok kezelése egyszerűen. . Az iAnnotate alkalmazással pedig könnyen megjegyzéseket és jeleket rakhatunk PDF dokumentumaira, aláírhatjuk és kommentálhatjuk is azokat, pont úgy, mint a nyomtatott verzión. DesigneNote alkalmazás – virtuális munkafelületet készíthetünk, kommentekkel, személyes véleményekkel, aláírással, képekkel. Comment alkalmazás- személyes hozzászólásunkat azonnal publikálhatjuk  a weben.

Személyes gondolatok kifejezése

Adobe Ideas alkalmazás , amivel  egyszerűen hozzá adhatunk saját díszítőelemeket fényképeinkhez.

 

Doodle Body

Egyszerű „firka pad”, skiccelés, firkálás, rajzolás, mindez szórakoztatóan.

 

Digitális festés

ArtRage szoftver, ha szeretné kreatív oldalát kifejezni! Inspire Pro-val , hagyja hogy inspirálja iPad-ja és készítsen festményeket digitálisan, élethűen. Ez a szoftver a Wacom részéről közkedvelt szoftver. Olyan szoftverek mellett ajánlja digitális táblái és táblamonitorai mellé, mint Corel vagy Adobe. Nem utolsó sorban gyerekeknek nagyon jó készségfejlesztő szoftver a zsírkréta, egyet, ceruza és más élethű alkalmazásaival és sablonjaival.

Ezzel az új Wacom eszközzel minden a kezünkben van, akár tárgyaláson vagy osztálytermi keretek között kell előadást, vázlatot, diagramokat prezentálnunk. Elegáns, minőségi és elem nélküli technológiájával jól mutat majd bármilyen tablet mellett.

Még több információ a termékekkel kapcsolatban itt: http://www.facebook.com/note.php?note_id=213416968688003

A termék hamarosan elérhető lesz a Codra Kft.-nél !

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr902988518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása