Tervezés Corel-el

2011.04.08. 17:04 Codra

A Corel DESIGNER Technical Suite költséghatékony megoldás a vállakozások több féle iparágában is. Legyen szó műszaki rajzok tervezéséről, illusztrációk és különböző ábrák készítéséről.

Gyártás: Gépjárművek és egyéb mechanikai gépek

Hatékony együttműködést jelent a tervezési folyamat minden szakaszában. Ezeket a folyamatokat vagy kész terveket könnyedén megoszthatja kollégáival, ügyfeleivel különböző oldalakon és különböző módon.

 

 

Gyártás: Légi és hadiipar

Készíthet egyértelmű, egyszerű, érthető dokumentációkat piktogrammokkal, 2D-s sémákkal, robbantott ábrákkal és általános tervekkel, mind ezt úgy, hogy elérhetővé és használhatóvá válik sokféle szabvány formátumban.

High-tech és telekommunikáció

Pontosabb áramköri és kapcsolási rajzok készítése, megnövelt és tovább fejlesztett CAD és egyéb rajzok közti keresési funkció.

Építészet, Mérnöki és Építőipari munkák (AEC)

A tervezés ötletelési fázisa könnyebb az új Designer X5 szoftverrel, a színekben gazdag CAD formátumú grafikákkal létrehozhat, akár helyszíni munka közben is, szemléltető ábrákat, grafikonokat, diagramokat.

Ruhaipar

Csak készítse elő a szövet mintákat, a szabásmintát és a vonal terveket, integrálja a PDM ( Product Data management)  és a PLM (Product Lifecycle Management)  rendszerbe, és máris pontos illusztrációt kap a ruháról.

A fent említett iparágak csak egy kis töredéke annak, hogy mennyi területen használható az új CorelDESIGNER Technical Suite X5 és mennyi területen könnyíti meg a munkafolyamatot.

Ezeken felül a csomag tartalma még több plusszal szolgál nekünk:

  • Corel DESIGNER® X5 - műszaki illusztrációs tervező szoftve
  • CorelDRAW® X5 - illusztráció és kiadványszerkesztő szoftve
  • Corel® PHOTO-PAINT™ X5 - könnyen kezelhető, professzionális fotó-szerkesztő szoftve
  • Corel® PowerTRACE® X5 - gyors és pontos vektorizáló eszköz
  • Corel CAPTURE® X5 - egykattintásos képernyő rögzítő eszköz
  • Corel® CONNECT™ - teljes képernyős beépülő tartalom kereső szoftver
  • Right Hemisphere® Deep Exploration™ 6 CSE - 3D vizualizációs szoftver
  • Microsoft® Visual Studio® Tools for Applications (VSTA) and Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) - hatékony automatizáló eszköz
  • SWiSH miniMax™2* - magas minőségű flash animáció készítő szoftver
Sokan elgondolkodunk 1-1 autó, ruha, épület láttán, hogy Hogyan Készült?-a Corel DESIGNER Technical Suite X5 szoftver használatával egy kicsit betekinthetünk a csodák hátterébe és profinak érezhetjük magunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr72988512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása