Új! Xara WebDesigner 7 PREMIUM

2011.03.31. 17:39 Codra

Az Új Xara Web Designer 7 egy új irányt képvisel a weboldal szerkesztők piacán. Semmi HTML vagy egyéb programozás! 90% grafika és  10% szöveg! Egyedi weboldal sablonok, szerkeszthető grafikák, extra widgetek  és kibővített Galéria, ez az új Xara Web Designer7. Az újabb verzió most 2 változatban jött! Egy egyszerűbb frissített Xara Web Designer 7 és egy extrákkal ellátott Xara Web Designer 7 PREMIUM változat is a portfólióba került.

A két program megnyitásával  a különbség már az eszköztárnál is megmutatkozik:

Tételesen mely grafikus eszközökben nyilvánul meg a Premium elnevezés ( névszerint):

  • Freehand and Brush tool= Szabadkézi raj és ecset eszköz
  • 3D extrude tool= 3D-s eszköz
  • Bevel tool
  • Mould tool
  • Red Eye = Vörös szem eltávolítás
  • Panorama = Panoráma kép készítése
  • Mask mode = maszkoló eszköz

 

Amennyiben a fentiekben látható funkciók valamelyikét szeretné használni, akár saját grafika tervezésére vagy fénykép szerkesztéséhez, úgy a Xara Web Designer 7 Premium program az, ami ezeket az eszközöket tartalmazza.

A Xara web Designer 7 mellett nincs szükség külön kreatív embert, grafikust vagy programozót felkérni weboldala elkészítéséhez; válassza ki a stílusának megfelelő sablont, ezt megfűszerezheti a Galéria képeivel, de beszúrhat egyedi fotókat is , töltse meg szöveges tartalommal a mintát és máris aktiválhatja saját weboldalát a Világhálón!

Más grafikai és egyéb  újításokról következő bejegyzésünkben olvashat!

Bővebb információt a termékekről a www.codra.hu oldalon talál.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr682988511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása