3 díjat is besöpört a Xara

2011.03.16. 16:15 Codra

Az About.com Olvasóinak választása szerint 2011-ben több kategóriában is a legjobbnak bizonyultak a Xara termékek.

Több tucat szoftver közül jutott a döntőbe a Corel és az Adobe mellett a Xara is. A szavazás lezárult és a végeredmény: 3 kategóriában is abszolút győzelmet tudhat maga mögött a Xara.

2011-ben a legjobb kiadványszerkesztő szoftver grafikusoknak a Xara Designer Pro 6 szoftver lett.

2011-ben a legjobb kiadványszerkesztő szoftver üzletembereknek a QuarkXPress és a Xara Designer Pro 6 lett. Évek óta az élmezőnyben tudhattuk a Quark-ot, azonban idén a Xara is felnőtt ehhez a címhez.

2011-ben a legjobb kiadványszerkesztő szoftver saját, egyedi projektekhez nem csak professzionális felhasználóknak a Xara Designer Pro 6 szoftver lett. Erős részvételi aránnyal küzdött ezért a címért szintén a Xara egyik közismert szoftvere, a Xara Photo & Graphic Designer6 fotó és grafikai szerkesztő szoftvere is, de nem érezhető semmilyen csalódás a Xara-sokon így sem, hisz egyetlen szoftverrel tripláztak a díjátadón.

 

Fontos és jelentős díj ez a Xara történetében, hisz maga mögé utasított számos Világmárkát, mint az Adobe és Corel grafikai szoftvereit. Az Olvasók szempontjai kategóriák szerint leginkább a könnyen kezelhetőség, a professzionalizmus de mégis az egyszerűség volt; de nem utolsó sorban a tudáshoz képest a kedvező ár/érték arány is szempont volt a szavazóknak.

A szavazás végeredményéről és részleteiről itt olvashat >>>>>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr542988508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása