Az Új Xara 3D Maker7!

2011.02.22. 15:25 Codra


3D -s grafikák, logók, szövegek és képernyőkímélő!- mindez pár kattintással akár Windows7 operációs rendszeren az új Xara 3D Maker7 szoftverrel.

A legtöbb 3D-s program használata nehéz és bonyolult. A Xara 3D Maker szoftver felhasználóbarát felületével és logikus felépítésével könnyű használatot biztosít, és professzionális minőségben! Legyen profi tervező vagy otthoni felhasználó, pár kattintással lenyűgöző grafikákat és 3D-s képernyőkímélőket készíthet.

Bővült a szoftverekkel való kompatibilitása is, így hasonló 3D-s látványképekkel is intuitívvá teheti akár prezentációit, bemutató videóit.

Bővült a kép fájlformátumok támogatása is, így a JPEG, PNG, BMP, ICO, CUR fájlformátumokat  hibátlanul kezeli.

Animációk terén pedig a GIF, AVI és SWF formátumokat is használhatjuk.

A Xara 3D Maker 7 szoftverrel igazán egyedi lehet, saját effektekkel, árnyékokkal, színbeállításokkal és sok más testre szabható funkcióval vagy meglévő kedvenc animációjából,  készíthet magának lenyűgöző 3D-s képernyő kímélőket is. Ezt egyszerűen lementheti és megoszthatja barátaival, ismerőseivel vagy üzleti partnereivel.

Vagy üzenhet is képernyő kímélőjével:

Az új 3D Maker plusz bővült 7 bevel típussal és segítségünkre van több , mint 700 előre elkészített  3D-s sablon és egyéb textúrák, illetve fontok is.

Használata nem jelent gondot már a Windows7 Operációs Rendszert használóknak sem, ugyanis első újítása a Xarának a Windows7-el való kompatibilitás volt.


Összefoglalva a Xara 3D Maker 7-el, akár Windows7 platformon egyedi, stílusos 3D-s grafikákat tud pár kattintással készíteni, akár weboldalára menügombokként vagy filmfeliratokat, prezentációkat, logókat, címsorokat és képernyő kímélőket , importálhat 2D-s képeket. Optimalizálhatja weboldalára képei méretét, fényerejét és mindent ami szükséges. Egyszóval egyszerű használat,  profi végeredmény és kedvező ár!

Néhány példa 3D szövegek, animációk, képernyővédők és egyéb érdekességekről , mit is lehet a Xara 3D Maker 7 szoftverrel készíteni




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr132988502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása