Pendrive-ok SuperSpeeddel

2011.02.11. 07:57 Codra

Sharkoon és Team Group hordozható adattárolók jelentek meg 3.0-s USB csatlakozóval ellátva.

Nem is olyan régen jelent meg a Sharkoon gyors pendrive-ja, a 3.0-s USB csatlakozós Flexi-Drive Extreme Duo, máris itt a sorozat következő része, az ugyancsak SuperSpeed USB-s Flexi-Drive Accelerate Duo. A kicsi, mindössze 72 x 19 x 8 mm-es tároló 32 és 64 GB-os méretben lesz kapható, az átviteli sebessége pedig az új vezérlőnek és a négycsatornás interfésznek köszönhetően akár 110 és 70 MB/s is lehet olvasásnál, valamint írásnál. A hordozható memória egyébként tartós alumínium burkolatban kapott helyet. Az új Sharkoonok ára a kapacitásnak megfelelően Európában 70 és 125 euró lesz.

A Team Group C101-es pendrive-ja ismerős lehet már, hiszen egy tavaly nyári modell található a piacon ezen a néven. Persze a gyártó nem ezt adta ki újra, hanem az újabb, ugyancsak 3.0-s csatlakozóval szerelt változatát. Az új variáns 54 x 22 x 9 mm-es méretű, visszahúzható csatlakozós, átviteli sebességét tekintve pedig 54 és 30 MB/s-ra képes olvasásnál és írásnál.

A másik friss terméke a Color Turn modell, ami körbeforgatható csatlakozóvédővel van felszerelve, mérete 55 x 17 x 9 mm-es, sebessége pedig megegyezik az előzőével.

A harmadik pedig az F108, ami 59 x 18 x 8 mm-es, eltávolítható kupakos és anodizált alumínium burkolata van. A többihez hasonlóan ez is 3.0-s USB-s, így átviteli tempója is azonos. Mindhárom élettartam garanciával vásárolható meg majd, de egyelőre ismeretlen áron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr492988499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása