Megújult NAS a D-Link kínálatában!

2011.03.31. 08:47 Codra

A Pulse nagy testvére, a ShareCenter Shadow debütált - hazánkban is.

A D-Link nemrég bemutatott ShareCenter termékcsaládjának új tagjával jelentkezett a napokban, megérkezett az üzleti felhasználásra tervezett ShareCenter Shadow, avagy a DNS-325 NAS tároló. Az friss eszköz tekinthető a Pulse (vagyis a DNS-320) nagy testvérének is, hiszen alapjaikban megegyeznek, de a 325 már jóval erősebb, 1,2 GHz-es processzort kapott, több, 256 MB memóriát tartalmaz, illetve új, ikonos kezelőfelülettel is ellátták.

A hálózati adattár egy Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, külső tároló pedig 2.0-s USB aljzatán csatlakoztatható hozzá. Két SATA merevlemezt tud fogadni, így akár 4 TB-os tárhely is kialakítható. Ezek természetesen RAID 0,1, valamint JBOD tömbökbe is összekapcsolhatóak. A készülék rendelkezik beépített FTP klienssel, és működtethető UPnP AV kompatibilis szerverként is. Automatikus mentések készítésére is beállítható, amik bármikor visszaállíthatók. A cég saját megoldása mellett az Apple Time Machine-jével is használható.

Megújult a webes kezelőfelület

A D-Link NAS akár 40 MB/s-os olvasási és írási sebességre is képes. A ShareCenter Shadow március közepétől már kapható hazánkban is, az ajánlott fogyasztói ára 59 900 forint.

Az asztalon elhelyezhető widgeteken is követhető az állapota

 

Forrás: Prohardver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr972988510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása