ACDSee Pro for Mac termékbejelentés

2011.02.10. 11:49 Codra

Több mint 15 év sikerei után a Windows platformon piacvezető képszerkesztő és képkatalogizáló szoftver az ACDSee Pro hamarosan megjelenik Mac OS operációs rendszerre is – jelntette be az ACD Systems.

Az ACDSee Pro (Mac) egy professzionális képszerkesztő és menedzsment alkalmazás, mely nélkülözhetetlen eszköze minden digitalis fotósnak. Az ACDSee Pro (Mac) segítségével tökéletes fényképek születhetnek és a hatékony eszközök segítségével a teljes kép adattár menedzselhetővé válik.

Az ACDSee Pro (Mac) kizárólag ESD formában lessz elérhető, mely az elektronikus licencet jelenti. Magyarországon valószínűleg elérhető lesz egy dobozos verzió is, amit kifejezetten ide fog gyártani az ACD Systems.


A frissen bejelentett termék Mac-es kinézete:














Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codra.blog.hu/api/trackback/id/tr632988497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
 
süti beállítások módosítása